Afspraken

Voor het maken van een afspraak bij de tandarts, mondhygiëniste, kindertandverzorgende of assistente kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Ook kunt u tegenwoordig, als uw e-mailadres in ons systeem bekend is, controle-afspraken plannen via de webagenda. Deze functionaliteit zal op korte termijn worden uitgebreid, zodat u ook behandelingen via internet kunt afspreken. De woensdagmiddag is voornamelijk gereserveerd voor afspraken in het kader van orthodontie.

Ga naar de Webagenda

Vul uw e-mailadres en geboortedatum in en klik, als u voor de eerste keer gebruik maakt van de webagenda op: ‘Wachtwoord aanvragen/vergeten’.
U krijgt nu een e-mail met daarin het wachtwoord waarmee u kunt inloggen.

Als u bent ingelogd, dan ziet u de afspraak die voor u is klaargezet. Klik op ‘Maak afspraak’ en u krijgt een lijst met beschikbare data en tijden. Klik achter de door u gewenste datum en tijd opnieuw op ‘Maak afspraak’. De afspraak staat nu in onze agenda. U krijgt een e-mail ter bevestiging.

Om vergeten afspraken tot een minimum te beperken sturen wij u voorafgaand aan uw afspraak een herinnering per e-mail en/of per sms. Wij willen u erop wijzen dat het om een service gaat. Het kan soms voorkomen, bijvoorbeeld door een technisch mankement, of door verandering van uw mobiele telefoonnumer, dat u geen berichtje krijgt. Dit betekent niet dat u dan niet op uw afspraak hoeft te verschijnen.
Het kan soms voorkomen dat u uw afspraak met ons vergeten bent. Als het een lange afspraak betreft of als het niet de eerste keer is dat wij u missen, dan kunnen wij de voor u gereserveerde tijd bij u in rekening brengen.

Op het moment van de afspraak kunt u uw aanwezigheid aan ons kenbaar maken door u aan te melden bij de hiervoor bedoelde zuil. Deze vindt u rechts van de balie. Als u van ons een afspraakkaartje heeft gekregen, dan ziet u daarop een QR-code. Door deze code onder de scanner te houden, meldt u zich aan. Indien u zo’n kaartje niet heeft gekregen, of als u deze bent kwijtgeraakt, dan kunt u zich altijd aanmelden door uw geboortedatum in te toetsen op het touch screen. In de behandelkamer zien wij nu dat u aanwezig bent en kunnen wij u zo snel mogelijk helpen.