Vacatures Mondhygiënist en Facilitair Medewerker

 
30 oktober 2020

Voor onze groepspraktijk in Werkendam zijn wij op zoek naar:

Een mondhygiënist (m/v) die op een enthousiaste, maar pragmatische, manier wil zorgen voor onze paropatiënten. Als je een diploma Mondzorgkunde hebt, de Nederlandse taal goed beheerst, zelfstandig kunt werken, gericht bent op preventie, flexibel en stressbestendig bent en een volle agenda aankunt, dan ben je bij ons op je plek. Je kunt bij ons werken in een gezellig, hardwerkend en nuchter team. De behandelkamers zijn ruim, licht en modern ingericht. Je kunt gebruik maken van een EMS Airflow. We zoeken iemand voor twee dagen, waarbij werkdagen en -tijden bespreekbaar zijn, maar beschikbaarheid op woensdag onze voorkeur heeft. Werken als ZZP-er of in loondienst is mogelijk.

Iemand die onze tandartspraktijk superschoon en netjes wil houden (facilitair medewerker (m/v), zodat wij op een veilige manier voor onze patiënten kunnen zorgen. Je bent een deel van de tijd aanwezig op de praktijk tijdens openingsuren en wordt daarom echt onderdeel van ons gezellige team. Omdat je in contact komt met patiënten ben je representatief en betrouwbaar. Naast schoonmaakwerkzaamheden willen we je ook vragen de was te doen en te strijken, boodschappen te doen, papier te versnipperen, afval weg te brengen, enz. Kortom, we zoeken iemand die van aanpakken weet, houdt van ouderwets schoonmaken en het leuk vindt om ons met allerhande dingen te helpen. Het gaat om 20 uur per week, in principe verdeeld over 5 werkdagen. Werkdagen en -tijden in overleg, uitbreiding is mogelijk). Vanaf 4 januari 2021.