Vacatures Mondhygiënist(e) en Assistent(e)

 
22 september 2020

Voor onze groepspraktijk in Werkendam zijn wij op zoek naar:

Een mondhygiënist(e) die op een enthousiaste, maar pragmatische, manier wil zorgen voor onze paropatiënten. Als je een diploma Mondzorgkunde hebt, de Nederlandse taal goed beheerst, zelfstandig kunt werken, gericht bent op preventie, flexibel en stressbestendig bent en een volle agenda aankunt, dan ben je bij ons op je plek. Je kunt bij ons werken in een gezellig, hardwerkend en nuchter team. De behandelkamers zijn ruim, licht en modern ingericht. Je kunt gebruik maken van een EMS Airflow. We zoeken iemand voor twee dagen, waarbij werkdagen en -tijden bespreekbaar zijn, maar beschikbaarheid op woensdag onze voorkeur heeft. Werken als ZZP-er of in loondienst is mogelijk.

Een assistent(e) die enthousiast, patiëntgericht en leergierig is. Bij voorkeur kan je al zelf preventiewerk doen, anesthesie geven, en ben je bekend met orthodontie. Indien je daar geen ervaring mee hebt, maar wel bereid bent op die gebieden cursussen te volgen, dan ontvangen we je motivatiebrief ook graag! We zoeken iemand die op korte termijn beschikbaar is, voor ongeveer 30 uur in de week. Werktijden en -dagen in overleg.